ingridmia.blogg.se

från veckan

Kategori: då, nu och sen

en trött morgon i läggan
en lunch på café mondo
en suddig julgran på stortorget i lund

hemma i halmstad

Kategori: då, nu och sen

anledningen till att här varit så tyst på sistone är att min dator har gått bananas och vill inte fungera som den ska. nu är jag hemma hos min familj i halmstad, kom hit igår kväll, så äntligen kommer jag åt att skriva.
 
vad som hänt på sistone: köpt julklappar, varit på stor jobbarfest på blekingska, varit väldigt ensam, mått mindre bra och haft mindre kul vissa stunder, börjat packa ihop lägenheten och allmänt stressat sönder från topp till tå. har så himla mycket att göra.
 
trodde att när jag väl kommit hit skulle den inre stressen lugna sig till stor del. tyvärr har den bara lugnat sig lite. allt ligger och trycker i huvudet på mig, allt jag måste få gjort och det är så mycket. högar och berg av saker jag måste göra. det är kalltkalltkallt och jag fryser. men jag ska försöka ta det lugnt. det är ju ändå jul.
det är i alla fall underbart att vara hemma hos familjen. för ovanlighetens skull är  alla samlade under samma tak för några dagar, vilket jag älskar. händer så sällan nu när alla bor åt spridda håll. kramar, världens bästa sällskap och mys i massvis. trivs. ska sparka igång julmyset med julbak, ordentlig pyntning och att klä julgranen. tänka sig så snabbt tiden går, i över morgon är det julafton.
 
om mindre än en månad bor jag i freiburg.

snö och vinter

Kategori: då, nu och sen

 

lördag

Kategori: då, nu och sen

så himla skadad.
så himla skamsen.

glitterstrumpor och prickar

Kategori: då, nu och sen

 

det

Kategori: då, nu och sen

försöker se det lite komiskt. även om det bara är ett stort hemskt moln. jag lyckas ändå skratta lite åt mig själv. mest är det väl hån och att gränsen är för längesedan nådd. det är komiskt som ett attribut till dumt och korkat. mest är det dock hemskt och skrämmande.
 
jag undrar och tänker hur man (jag) kunnat vara så dum och korkad. men nu är det förändring.

freiburg

Kategori: drömmar

igår kom första antagningsbeskedet. det är klart. jag har tackat ja till min plats på fortsättningskursen i tyska i freiburg. om ungefär en månad flyttar jag alltså till tyskland. det är som en dröm.
 
nervositet (både bra och dålig), stress och oro är känslorna som dominerar just nu. men det är bra. för det är så det ska vara. är så himla glad. kan inte fatta att jag verkligen flyttar till freiburg. ofattbart och fantastiskt. vet fortfarande inte riktigt hur jag ska reagera. 

presentationsförberedelser

Kategori: då, nu och sen

ett första

Kategori: då, nu och sen

så jag hamnade här. med blandad förtjusning och blandade känslor. det får bli helt enkelt bli så.