ingridmia.blogg.se

28 maj.

Kategori: då, nu och sen

hej.
 
jag är hemma.jag är välhållen. jag är förvirrad.
men jag är glad. det är så skönt att vara hemma i sverige.
zoegas skånerost. det fina vädret. världens finaste vovve. promenader längs gator man gått på så många gånger förr. det är skönt att bara få vara. kom även hem till flyttkaoset jag flyttade ifrån.. vilket jag ska ta itu med i veckan. jobbigt att bara se allting i sina påsar och den stora flyttlådan. det ska rensas. om någon känner ett stort sug att vilja hjälpa till, kom bara kom!
annars ska jag skriva på mina två arbeten, dricka mängder av kaffe och mysa med hunden tills jag storknar. fint.

20 maj.

Kategori: freiburg

min näsa rinner, min hals river, är dödstrött och mitt huvud är tungt som bly. jag har dragit på mig en rejäl förkylning men kan inte låta bli att tycka det är mysigt. även om det samtidigt är hemskt jobbigt så finns det en viss charm med att vara förkyld. speciellt rösten och att man faktiskt måste vila. eller borde i alla fall.

helgen har varit underbar. anna och anna var här på besök och jag har inte haft så roligt och inte varit så lycklig på så himla länge. igår åkte de hem och nu är det mindre än en vecka kvar tills jag påbörjar min färd tillbaka till avlägsna Sverige. om en vecka är jag hemma. sjukt.

17 maj.

Kategori: freiburg

knaprar allergitabletter och planerar inköp av nässpray.
antingen så har jag blivit förkyld eller så har min allergi börjat.
bara att vänta och se.

12 maj.

Kategori: freiburg

Nu är det endast två veckor kvar tills jag befinner mig på Hauptbahnhof med mitt liv än en gång nerpackat i resväskor för att avsluta detta äventyr och påbörja ett nytt.

8 maj.

Kategori: drömmar

en värld full av förstörelse
en värld full av oro
en värld täckt av gråa moln
en värld för sen att rädda

6 maj.

Kategori: rädsla

och allt jag önskar är att ha någon som bara håller om mig och säger att allt kommer bli bra. att allt kommer lösa sig. jag är så rädd för mig själv.

4 maj.

Kategori: freiburg

Dagens pluggplats.

2 maj.

Kategori: freiburg

Har påbörjat min sista månad här i freian. känns konstigt. snart är detta äventyret slut. känslorna är så blandade och upp och ner att jag inte vet vad. imorgon har vi tentamen i översättning och jag är långt ifrån tillräckligt förberedd. har mest ont i huvudet, känner mig ensammast i världen och nere. tröstar mig med singoalla, milka och Skins.