ingridmia.blogg.se

140625

Kategori: då, nu och sen

känns så fint att vara en av morgonpendlarna som sätter sig på tåget till Malmö innan klockan åtta på morgonen. ska skaffa mig en liten termos så kommer allt vara komplett. inte för att jag har så långt att pendla till jobbet men ändå. känns som att den där termosen hör till.
 
jobbade för första gången idag. kändes bra. vi han dock inte med så mycket eftersom det var lite strul med de nya datorerna och vi gick igenom saker och ting hela förmiddagen. men imorgon sätter det igång på riktigt. halv nio till fyra. varje vardag. förutom fredag då vi slutar halv fyra.
 
känns riktigt bra. det är bra folk, bra lokal, bra läge (precis vid lilla torg), bra chef och rolig produkt att sälja.
 
så ja. livet rullar på.

140619

Kategori: då, nu och sen

man inser hur himlans fäst man är vid sin telefon, när den inte är vid en. men jag ser det lite positivt, förutom olägligheten inför midsommar, att vara utan min iphone. det öppnar ögonen för annat. 
 
jag läser mer, jag stickar, jag fixar och jag donar. lite så som det var förr innan vi introducerades helt manipulativt in i den tekniska världen. 
 
världen just nu är så bunden till tekniska prylar. världen i sig blir mer och mer filistin. och det gör mig ledsen.

140617

Kategori: då, nu och sen


god morgon. infinner mig just nu hemma hos mina föräldrar i Halmstad. men bara till imorgon bitti.
i helgen blev jag av med mina nycklar och mobilen dränktes i öl (en ölburk sprack i väskan på vägen in till stan).
har alltså haft en relativt oturlig helg. så nu sitter jag här i Halmstad och ska på något sätt försöka fixa ny mobil.
 
men det är inte bara dåliga grejor som hänt. jag har skrivit på kontrakt för mitt nya boende (mitt i stan!!) och fått ett jobb väldigt nära där jag kommer bo. så försöker mest tänka på det för att undvika det jobbiga.
 
jag förstår inte att mer än halva juni redan gått. snart är det midsommar. sen flyttar jag från mitt nuvarande boende. börjar jobba. och sommaren kommer rulla på. jag menar, vad hände med april? maj? allt går bara så snabbt och jag hänger inte riktigt med.