ingridmia.blogg.se

terminsstart och introduktion

Kategori: idé och lärdomshistoria

Det var alltså idag, den andre september. terminen är officiellt igång och jag kan inte vara mer nöjd, glad och spänd. min klass är en hejdundrande blandning av folk och det är så fint.
 
Första natten i mitt nya lilla näste är också förbi. i min stora mysiga säng som jag prytt med nytt lakan, nya örngott, en ny stor kudde och en ny filt. massa nytt. gick lös på IKEA i lördes. farligt värre och resultatet blev en yr mia. menmen. gårdagen spenderade jag genom att skruva ihop en stol och ett skrivbord, packade upp det mesta och mös.

Idag har jag mest cyklat som en galning överallt. måste cyklat minst en mil. jag har jagat kurslitteratur, gått på föreläsning, skrivit in mig på blekingska igen, druckit thé hos en fin vän, handlat, jagat kesomellis, ätit och nu sitter jag här och skriver. både detta inlägg och hemuppgiften till onsdag. vi ska skriva vad vi själva tror att idé och lärdomshistoria är och även vad vi tror att vi kommer ha lärt oss efter terminen. inget som betygsätts utan mer för att lärarna ska se hur vi tänker, vad vi förväntar oss. en god tanke tycker jag.

Nu ska jag grubbla vidare. ska ju trots allt vara ettusen-tvåtusen ord. sen har jag flera sidor att läsa. till onsdag det med förstås.men innan jag lämnar detta för kvällen tänkte jag bjuda på några bilder. för let's face it. jag är äntligen i mitt älskade Lund igen. på heltid.
 
Kulturanatomen aka där jag pluggar.
kullerstensgator <333333
kaffe och smygtitt på kursbok.
och till sist. hemma.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: