ingridmia.blogg.se

140131

Kategori: Allmänt

sista dagen i januari.


140127

Kategori: Allmänt

vad jag har gjort i helgen:
göteborg, hälsat på storebror, vin, sällskapsspel, feministklubb, öl, tequila, mys, fina vänner, födelsedagsfest, mer öl, mer vin och kyla. 
typ det. 


140122

Kategori: då, nu och sen

ungefär såhär känner jag för den isande vinden och kylan just nu. 


140114

Kategori: då, nu och sen

så är allt som vanligt igen. förutom att tretton blivit fjorton och marken har blivit vit. i eftermiddag sitter jag återigen i föreläsningssal tvåhundraett. precis där jag ska vara och precis som det ska vara.
 
det är tentamen på fredag. den sista i grundkursen. är så otroligt orolig och det känns som att varenda liten mening jag läser direkt faller ut ur huvet igen. det vill inte fastna och jag har inget grepp alls om området. jag kan inte det. mitt huvud går på högvarv och helst vill jag bara dricka öl, rödvin, laga mat, städa och sova.

på måndag börjar nya kursen. fortsättningskursen. ser mycket fram emot denna men desto mindre ser jag fram emot att det blir min sista termin vid Lunds universitet. inte den roligaste tanken direkt.

annars planerar jag ett antal göteborgsbesök, en stockholmsvisit, ett enköpingsäventyr och min sommar. tänker mig, lite sådär "hejjagharingethemlängremenleveriminresväska" åka runt i Sverige, bo hos vänner och hoppas på att jag finner ett jobb. känns rätt fritt och romantiskt.

140110

Kategori: drömmar

ni vet när man bara önskar sig pastellrosa moln och att det inte existerade någon rädsla eller oro överhuvud taget.
när man mest bara vill krypa ner under duntäcket och gå runt i pyjamas dagarna långa.
när man helst vill vara själv men ändå ha någon att krama.
någon att kolla på film med. någon att hålla i handen. någon som håller om en och säger att allt blir bra oavsett vad det är.
när man bara vill att allt ska vara tvångslöst, fritt och helt svävande.
när man bara vill gå runt och sörpla kaffe ur favoritkoppen.

men det är bara en dröm. för sånt existerar väl inte?

felåte

Kategori: Allmänt

det är över en månad sedan sist jag skrev. ja, det var FÖRRA ÅRET jag skrev sist. konstigt det där. att det nu är ett nytt år. mycket har hänt, tror jag. förutom att jag lyckats dra mig in i lite trubbel (vilket inte är något stort drama meeen lite skruv i vardagen) så har det varit jul, mellandagar, nyår och allt det där.

julen har varit mysigt. första gången på jag vet inte hur länge som faktiskt hela min familj var samlad. så det har väl varit det finaste. nyår var också väldigt bra. en klar tvåa i rankning av alla nyår jag varit med om. 12/13 skiftet är en oslagbar etta. mellandagarna bjöd på mys, kaos, hemskheter och dans. var med om självmord (någon som hoppade framför tåget när jag och mamma åkte till Göteborg), så himlahimlahimla hemskt, dans, öl, mat och allt vad mellandagarna har att erbjuda.

men nu sitter jag här. jag är hemma. älskar att komma hem. vardagen är här, plugget sätter snart igång och jag längtar. saknar plugget.

inleder alltså tvåtusenfjorton relativt starkt med inte alltför pinsamma händelser och med studiemotivation. känns bra.
 
spenderat dagen i malmö. kände mig ensam. köpte två tjocktröjor, fingervantar, mat och en mössa. sen ringde jag mamma. tyckte det var en bra lösning på min ensamhet. tacktacktack för att jag inte bor själv.

imorse när flatmate lämnade lägenheten hörde jag ett "ciao bella", vilket han alltid säger när han går, och allt kändes så underbart bra. allt är som vanligt och som det ska.

nu dricker jag kvällskaffe och tänkte plugga. åh. allt känns så... så bra!
 

började gulligt men slutade ju sådär