ingridmia.blogg.se

140512

Kategori: då, nu och sen

ja. jag är medveten om hur dålig jag är på att uppdatera. men kanske inte gör så mycket, eftersom jag mest skriver för mig själv. och det är ju inte så många som läser.
 
det känns fint att ha bloggen där, även om man inte skriver så mycket. bara så att man kan skriva av sig i det läskiga cyberspace lite då och då. makes no sence med cyberspace men det är rätt bra ändå. just detta.
 
terminen är snart slut. jag har ångest. jag vill inte. jag vill inte lämna lund. jag vill inte lämna idé- och lärdomshistoria. jag vill stanna där jag är nu. 
 
jag har i alla fall fått jobb, kanske jag har glömt att nämna? tror inte jag fattar det riktigt själv. det är på ett underbart fint litet café på söder, vid nissan i halmstad. söderfamiljen heter det. fantastiskt fint. hade mina två första pass denna helgen. det gick så bra så och jag trivs så fint. klaffade perfekt med att min chef frågade om jag ville jobba då jag ändå skulle passa hus och vovve i halmstad över helgen. lite paus från lundastudentlivet. det märktes av. känns som att jag varit borta i evigheter. men nu är jag hemma, och det är så fasligt skönt. var dock inte alls kul att säga hejdå till pojken min. men har ju sommaren med honom sen.
 
i höst tänkte jag jobba. ja. jag måste. men jag vill ju som sagt inte lämna lund/malmö. så jag ska söka alla jobb jag kan i malmö och hoppas på det bästa. sen flytta runt på soffor typ. tills jag hittar något mer permanent. 
 
men sommar i halmstad ska bli fint. det är ju ändå en av de bästa sommarstäderna, utan tvekan.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: